Popis projektu

Hlavným cieľom projektu:je zvýšenie kvality výchovno-vzdelávacieho procesu s cieľom zlepšiť študijné výsledky žiakov v oblasti matematickej, čitateľskej a prírodovednej gramotnosti, a to aj v nadväznosti na výsledky žiakov v Programe medzinárodného hodnotenia PISA.

Predkladaný projekt sa skladá z troch hlavných aktivít. 

tvorba, inovácia, realizácia vzdelávacích programov zameraných na zvýšenie prírodovednej, matematickej, environmentálnej, jazkykovej, IKT gramotnosti vrátane rozvoja podnikateľských zručností a ekonomického myslenia, bude realizovaný prostredníctvom na ktorú sa neuplatňuje vzdelávací poukaz a nie je zaradená vo výchovnom programe školy. Vytvorili sme sieť záujmových programov- animačné programy, v ktorých sa budeme individuálne venovať každému dieťaťu, podľa jeho potrieb a preferencií, v zmysle zásad inklúzivného vzdelávania a v zmysle plnenia strategického programu prijatého vládou SR (jún, 2018) - Národný program rozvoja výchovy a vzdelávania. Strategický program je zostavený z 3 strategických cieľov, ktoré splníme realizáciou predkladaného projektu. 

Pripravená sieť mimoškolskej činnosti pokrýva rozvoj každej z vyššie uvedených gramotností. 

Rozvoj  budeme realizovať v rámci záujmových programov: Tvorivé písanie I., II.,  Tvorivé čitateľské dielničky, Debatné  posedenie, Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, Sfumato,  Pojmotvorné mapovanie,

Pre rozvoj sme pripravili štandardy mimoškolskej činnosti: Chémia pre život, Kritické myslenie v oblasti environmentálnej výchovy,  Projektívne myslenie I., II., Bádateľský program.

Pre rozvojsme pripravili štandardy mimoškolskej činnosti: Robotika ,  Technika I., II., Finančná gramotnosť pre najmenších, Finančná gramotnosť - príprava na život, Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I., II., Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou. 

Pre rozvoj sme pripravili štandardy mimoškolskej činnosti: Fiktívna firma, Koučingom k zručnostiam.

Pre realizáciu popísanej mimoškolskej činnosti je nevyhnutné aj zabezpečenie materiálnych didaktických prostriedkov, ktoré zvýšia motiváciu žiakov  k rozvoju gramotností, k pochopeniu prírodných javov a princípov z rôznych oblastí spoločenského života. Len aktívny, motivovaný žiak, ktorý preberie zdopovednosť za vlastné učenie (autoregulatívne učenie), zlepší vlastné výsledky v testovaniach ( PISA, Testovanie 9, a iné).

Materiálne didaktické prostriedky potrebné k naplneniu cieľov projektu:

Pre rozvoj čitateľskej gramotnosti: elektronické čítačky kníh, elektronické knihy, tlačiareň.

Pre rozvoj prírodovednej gramotnosti: bádateľský tablet so senzormi, stavebnice podobné ako Merkur, notebooky.

Pre rozvoj matematickej gramotnosti: kocky drevené podobné ako abacube, magnetické parkety veľké, drievka farebné, robotické stavebnice podobné ako lego, robot programovateľný.

Pre rozvoj podnikateľských zručností a ekonomického myslenia: notebook.

Každý z materiálnych didaktických prostriedkov si budú učitelia požičiavať medzi-sebou, podľa potreby, v rámci hlavnej aktivity 1, ale aj s učiteľmi, ktorí sú zapojení v hlavnej aktivite 2 - pedagogické kluby s výstupom.  Didaktické prostriedky budú slúžiť k naplneniu cieľov projektu v rámci oboch hlavných aktivít.

Systém mimoškolskej činnosti, ktorý navrhujeme vychádza z humanisticko- kreatívnej koncepcie, ktorá je základom tzv. fínskeho modelu vzdelávania a prináša nadštandardné výsledky v medzinárodných komparáciách.

Pedagogické princípy, ktoré v rámci EU uplatňujú vzdelávacie systémy štátov s nadpriemernými výsledkami sa vyznačujú dôrazom na individuálnu voľbu v ďalšom rozvoji sebarealizácie dieťaťa a optimistickým pohľadom na schopnosti dieťaťa (tzv. dynamické pedagogické testovanie predpokladov). 

Systém mimoškolskej činnosti, ktorý predkladáme sa skladá z aktivít mimoškolskej činnosti  zacielenej  k zvyšovaniu gramotnosti a je prispôsobený konkrétnym potrebám každého žiaka (fínsky model).  Počet účastníkov(žiaci ZŠ, včetne žiakov so ŠVP) jednej z podaktivít je 8 žiakov.  Chceme zabezpečiť individuálny prístup ku každému žiakovi a uplatniť najnovšiu metódu mimoškolského vzdelávania -

podpora rozvoja kľúčových kompetencií pedagogických a odborných zamestnancov vrátane oblastí jazykových a IKT zručností bude realizovaná prostredníctvom dvoch  pedagogických klubov  s písomným výstupom.

Hlavným cieľom pedagogických klubov je zvýšenie úrovne odborných kompetencií pedagogických zamestnancov tak, aby následne  dokázali implementovať do edukačného procesu nové metódy a organizačné formy pedagogickej práce, ktoré prispejú k zlepšeniu výsledkov žiakov v individuálnom testovaní, Testovaní 9, PISA.  

Prvý pedagogický klub:  Počet členov klubu: 10, z toho jeden člen je zároveň koordinátorom činností klubu.

Ide o pedagogický klub s výstupmi.

Počet stretnutí: 2 krát do mesiaca po 3 hodiny.

Pedagogický klub sa bude zameriavať na rozvoj funkčnej gramotnosti v rámci  vzdelávacích oblastí, ako prierezovej témy. Cieľom realizácie aktivít pedagogického klubu je zvýšenie odborných kompetencií pedagogických zamestnancov pre ďalšie zvyšovanie čitateľskej gramotnosti u žiakov a zlepšenie výsledkov žiakov v medzinárodnom testovaní PISA, Testovaní 5, Testovaní 9.

.

Rozvíjanie gramotnosti žiaka vo vzdelávacom procese je nevyhnutnou reakciou na potreby spoločnosti v treťom tisícročí. To, čo človeku stačilo v minulosti pre úspešné zaradenie sa do spoločnosti, uplatnenie sa na trhu práce a pre ďalší profesijný rozvoj, je odlišné od potrieb a nárokov dnešnej doby. V súčasnosti je veľkou výhodou pre žiaka, ak dokáže riešiť matematické problémy pomocou , má rozvinuté  a dokáže vypracovať a realizovať projekt, skúmať a analyzovať funkčné závislosti medzi objektmi. V rámci činností klubu budeme zdieľať najnovšie poznatky z aplikácie metód v rámci  ktoré majú dokazateľný vplyv na zlepšenie výsledkov v testovaní žiakov.  Týmito úlohami sa budú zaoberať učitelia v rámci klubovej činnosti: , vymieňať si skúseností, tvoriť analýzy z rozvoja funkčnej gramotnosti žiaka, tvoriť Best Practice funkčnej gramotnosti.

Druhým pedagogickým klubom s výstupmi je: 

Počet členov klubu: 10 z toho je jeden koordinátorom činností klubu. 

Typ pedagogického klubu - s výstupmi.

Činnosti klubu sa budú sústreďovať na zvyšovanie v rámci každej zo vzdelávacích oblastí. Počas zasadnutí klubu (2 zasadnutia mesačne v trvaní 3 hodín) bude prebiehať výmena skúseností a best practice z vlastnej vyučovacej činnosti a medzigeneračná výmena pedagogických skúseností. Súčasťou výstupov budú analýzy  a výskumná činnosť k nadstaveniu efektívneho modelu rozvoja čitateľskej gramotnosti tak, aby došlo k naplneniu cieľa:  žiaci si zlepšili výsledky  v medzinárodnom testovaní PISA, Testovaní 9 a tiež v individuálnom testovaním (vstupné a výstupné testy).

Pri tvorbe koncepcie a metodického základu činnosti pedagogických klubov vychádzame z Národného programu rozvoja vzdelávania (tzv. fínsky model - koncepcia interaktívna a humanisticko-kreatívna).

Každý z pedagogických klubov bude rozvíjať medzipredmetové vzťahy, zastúpenie budú mať pedagógovia zo vzdelávacích oblastí podľa ŠVP. Čitateľská gramotnosť, schopnosť kriticky myslieť, digitálna (matematická) gramotnosť, funkčná gramotnosť a gramotnosti vo všeobecnosti, predstavujú základ pre formulovanie správnych životných postojov a úspešnú socializáciu každého žiaka (predchádzanie prejavov extrémizmu, rizikového správania  a naopak posilnenie protektívnych faktorov). 

Výstupy z činnosti pedagogických  klubov budú uverejnené na portáli ludskezdroje.gov  a na webovej stránke školy. 

Cieľovou skupinou hlavnej aktivity 2  a hlavnej aktivity 1 sú: 

- pedagogickí a odborní zamestnanci podľa zákona č.317/2009 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov (hlavná aktivita2) a žiaci ZŠ vrátane so ŠVVP (hlavná aktivita1).

Členovia klubov si budú požičiavať v prípade potreby didaktické prostriedky z 1 hlavnej aktivity a využívať ich k realizácii výstupov činností pedagogických klubov, Best Practice, OPS a iné.

Uvedené pedagogické kluby sa líšia svojim zameraním, prvý klub sa zameriava na a iné). Druhý klub sa zameriava na ( metódy, stratégie,koncepcie v oblasti čitateľskej gramotnosti).

bude zabezpečená pozíciami:

 bude zodpovedať za implementáciu projektu, v súlade sp žiadosťou NFP, s platným systémom finančného riadenia a riadenia EŠIF, platnými právnymi usmerneniami  a predpismi SR a z oblasti čerpania fondov EU.

Túto pozíciu bude zastávať projektová manažérka

Ing. Zuzana Žideková, ktorá má dlhoročnú prax z oblasti implementácie projektov EU, spĺňa kvalifikačné predpoklady a absolvovala aj štúdium pedagogiky v rámci CŽV. V oblasti projektového riadenia má viac než 10 ročnú úspešnú prax, čo preukázala doložením referencií.  

- bude zodpovedať za správne finančné riadenie projektu, zodpovedá za komunikáciu s SO v oblasti finančných vzťahov, predkladanie ŽOP, oprávnenosť výdavkov, sleduje právne predpisy. Túto pozíciu bude zastávať absolvent Technickej univerzity v Košiciach, odbor: ekonomika, Ing. Peter Ľuba. Menovaný má viac než 25 ročnú prax v oblasti finančného riadenia a účtovníctva a absolvoval ďalšie vzdelávanie - manažér vzdelávania, v rámci CŽV.

- bude vykonávať priebežné sledovanie pokroku projektu, zodpovedať za správne evidovanie výsledkov projektu a vypracovanie monitorovacích správ, doplňujúcich monitorovacích správ a informácií pre SO v rámci riadenia projektu.

Ing. Pavčiaková spĺňa kvalifikačné predpoklady.

-  bude vykonávať administratívnu a odbornú podporu projektu, spracovávať podklady pre implementáciu projektu, zabezpečovať a spracovávať prieskumy trhu pre potreby projektu. Medzi ďalšie činností, ktoré bude vykonávať patrí: administratívna príprava a kontrola podkladov do ŽoP, monitorovacích správ, zabezpečenie spracovania podkladov pre účtovníctvo, štátnu pokladnicu, pre personalistiku, mzdovú agendu, evidenciu majetku a tiež administratívnu agendu, komunikáciu s účastníkmi projektu.

Viac
Subjekt
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Miesta realizácie
Rabčice
Stav
Projekt riadne ukončený (K)
Realizácia
01.09.2019 - 01.06.2022
Celková suma
132,386 €
Vlastné zdroje
6,619 €
Vyčerpané z projektu
56,595 €
Druh projektu
Dopytovo-orientovaný projekt
Operačný program
Operačný program Ľudské zdroje

Ako sa čerpal tento projekt

Názov Typ Plánovaný začiatok Skutočný začiatok Plánovaný koniec Skutočný koniec
Názov
Pedagogické kluby s výstupmi
Typ
Podpora rozvoja kľú…
Plánovaný začiatok
01.09.2019
Skutočný začiatok
01.09.2019
Plánovaný koniec
01.06.2022
Skutočný koniec
31.01.2022
Názov
Riadenie a koordinácia projektu
Typ
Tvorba, inovácia, r…
Plánovaný začiatok
01.09.2019
Skutočný začiatok
01.09.2019
Plánovaný koniec
01.06.2022
Skutočný koniec
30.06.2022
Názov
Mimoškolská činnosť
Typ
Tvorba, inovácia, r…
Plánovaný začiatok
01.09.2019
Skutočný začiatok
01.09.2019
Plánovaný koniec
01.06.2022
Skutočný koniec
30.06.2022
Názov
Podporné aktivity
Typ
Podporné aktivity
Plánovaný začiatok
01.09.2019
Skutočný začiatok
01.09.2019
Plánovaný koniec
01.06.2022
Skutočný koniec
30.06.2022
Názov Hodnota Cieľ Naposledy aktualizované Riziko
Názov
Počet účastníkov, ktorí absolvovali aktivity na zlepšenie zručností a zvýšenie gramotnosti
Hodnota
186,0 (počet)
Cieľ
144,0 (počet)
Naposledy aktualizované
14.09.2022
Riziko
-
Názov
Počet účastníkov zapojených do aktivít na zlepšenie zručností a zvýšenie gramotnosti, ktorým sa zlepšili kompetencie a zručnosti 6 mesiacov po absolvovaní programu
Hodnota
38,0 (počet)
Cieľ
90,0 (počet)
Naposledy aktualizované
14.09.2022
Riziko
-
Názov
Počet pedagogických a odborných zamestnancov, ktorí si prostredníctvom aktivít zvýšili profesijné kompetencie
Hodnota
22,0 (počet)
Cieľ
20,0 (počet)
Naposledy aktualizované
14.09.2022
Riziko
-
Názov
Počet účastníkov zapojených do aktivít zameraných na zlepšenie zručností a zvýšenie gramotnosti
Hodnota
186,0 (počet)
Cieľ
180,0 (počet)
Naposledy aktualizované
14.09.2022
Riziko
-
Názov
Počet pedagogických a odborných zamestnancov zapojených do aktivít na zvýšenie profesijných kompetencií
Hodnota
22,0 (počet)
Cieľ
22,0 (počet)
Naposledy aktualizované
14.09.2022
Riziko
-
Názov Vlastník dokladu Dodávateľ Žiadaná suma Schválené na preplatenie Realizácia
Názov

4.1.16 VMČ Robotika

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I.

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnostiHejného metodou

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
94 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.6 manažér monitorovania

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
144 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
71 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
38 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.4 Finančný manažér

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
364 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II.

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.9 VMČ Technika I.

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti gramotnosti

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti EnV

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I.

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II.

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie

Gramotnosť - mzdy 2/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
07.03.2022
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
364 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

3.1.6.1Manažér monitorovania - odvody

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
42 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
31 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník - hrubá mzuda

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
90 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
71 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.9 VMČ Technika I.

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
58 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II.

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti EnV

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I.

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II.

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
25 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I.

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I.

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

4.1.16 VMČ Robotika

Gramotnosť - mzdy 3/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.04.2022
Názov

3.1.6.1 Manžér monitorovania - odvody

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
38 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
308 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I.

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I.

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti EnV

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II.

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II.

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
76 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.9 VMČ Technika I.

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.16 VMČ Robotika

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
20 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody

Gramotnosť - mzdy 4/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
7 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
11.05.2022
Názov

4.1.16 VMČ: Robotika

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
308 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.1 VMČ: Fiktívna firma

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.3 VMČ: Tvorivé čitateľské dielničky

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.12 Projektívne myslenie II.

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.15 VMČ: Debatné posedenie

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.7 VMČ: Bádateľský program

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.17 VMČ: Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.21 VMČ: Cémia pre život

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.11 VMČ: Kritické myslenie v oblasti EnV

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.13 VMČ: Tvorivé písanie II.

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.8 VMČ: Tvorivé písanie I.

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.2 VMČ: Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.20 VMČ: Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I.

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.5 VMČ: Finančná gramotnosť pre najmenších

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.6 VMČ: Koučingom k zručnostiam

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.14 VMČ: Finančná gramotnosť - príprava na život

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.9 VMČ: Technika I.

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.19 VMČ: SFUMATO

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.22 VMČ: Pojmotvorné mapovanie

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.10 VMČ: Projektové myslenie I.

Gramotnosť - mzdy 5/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.06.2022
Názov

4.1.16 VMČ Robotika

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.10 VMČ: Projektové myslenie I.

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.19 VMČ: SFUMATO

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.17 VMČ: Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.12 VMČ: Projektívne myslenie II.

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.7 VMČ: Bádateľský program

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.9 VMČ: Technika I.

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.15 VMČ: Debatné posedenie

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.20 VMČ: Matematika - zdroj voľnočasových aktivít

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.22 VMČ: Pojmotvorné mapovanie

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.3 VMČ: Tvorivé čitateľské dielničky

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.14 VMČ: Finančná gramotnosť - príprava na život

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.13 VMČ: Tvorivé písanie II.

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.6 VMČ: Koučingom k zručnostiam

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.21 VMČ: Chémia pre život

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.11 VMČ: Kritické myslenie v oblasti EnV

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.5 VMČ: Finančná gramotnosť pre najmenších

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.1.8 VMČ: Tvorivé písanie I.

Gramotnosť - mzdy 6/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

1.1. Paušálna sadzba

Gramotnosť – Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
1,627 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2022
Názov

4.6.2 Pedagogický klubs výstupom č. 2

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
1,081 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.6.1 Pedagogický klubs výstupom č. 1

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
922 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

1.1 Paušálna sadzba

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
2,989 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

4.6.1 Pedagogický klub s výstupom č. 2

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
3,233 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

4.6.1 Pedagogický klub s výstupom č. 1

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
3,265 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.20 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít I., 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.20 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít I., 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.20 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít I., 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.20 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít I., 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.20 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít I., 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.20 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít I., 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.18 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít II., 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
109 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.18 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít II., 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
109 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.18 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít II., 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
109 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.18 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít II., 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
109 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.18 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít II., 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
109 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.18 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít II., 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
81 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
58 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
76 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I., 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I., 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I., 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I., 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I., 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I., 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
61 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
61 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
61 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
61 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
61 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
46 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
70 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
65 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania, odvody zamestnávateľa, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania, odvody zamestnávateľa, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania, odvody zamestnávateľa, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
79 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania, odvody zamestnávateľa, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
79 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania, odvody zamestnávateľa, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
79 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania, odvody zamestnávateľa, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
79 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
198 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
240 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, odvody zamestnávateľa, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, odvody zamestnávateľa, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, odvody zamestnávateľa, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
59 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, odvody zamestnávateľa, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
59 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, odvody zamestnávateľa, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
59 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, odvody zamestnávateľa, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
59 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
144 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
180 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
169 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
169 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
169 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
169 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, odvody zamestnávateľa, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, odvody zamestnávateľa, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
79 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, odvody zamestnávateľa, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
71 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, odvody zamestnávateľa, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
74 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, odvody zamestnávateľa, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, odvody zamestnávateľa, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
82 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
448 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
406 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
364 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
378 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
322 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, odvody zamestnávateľa, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, odvody zamestnávateľa, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, odvody zamestnávateľa, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, odvody zamestnávateľa, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, odvody zamestnávateľa, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, odvody zamestnávateľa, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
127 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda, 02/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.03.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda, 01/2020

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.02.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda, 12/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.01.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda, 11/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.12.2019
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda, 10/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.11.2019
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda, 09/2019

Gramotnosť 4_124_01

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
364 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.10.2019
Názov

2.1.7 Drevené kocky

Didaktické pomôcky, Hejného matematika

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
100 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.02.2020
Názov

2.1.9 Drievka farebné

Didaktické pomôcky, Hejného matematika

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
110 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.02.2020
Názov

2.1.8 Parkety

Didaktické pomôcky, Hejného matematika

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
110 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
17.02.2020
Názov

2.1.4 Elektronické knihy

Elektronické knihy

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
305 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.03.2020
Názov

2.1.4 Elektronické knihy

Elektronické knihy

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
305 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
10.03.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda 4/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda 7/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
162 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody zamestnávateľa 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody zamestnávateľa 7/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
57 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
240 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda 5/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
216 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda 7/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
198 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody zamestnávateľa 6/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
65 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody zamestnávateľa 8/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.09.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, odvody zamestnávateľa 4/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
11 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2020
Názov

1.1 Paušálna sadzba

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
1,375 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
-
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II. 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou 3/20

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
44 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
32 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.9 VMČ Technika I. 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
34 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
57 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II. 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I. 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
36 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I. 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.18 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít II. 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
27 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy 3/202

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
42 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
32 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
43 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.4 VMČ Technika II. 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
31 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
39 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody zamestnávateľa, 4/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
14 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody zamestnávateľa, 4/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
42 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
171 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody zamestnávateľa 7/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
82 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda 6/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
135 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda 5/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
336 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody zamestnávateľa 5/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody zamestnávateľa 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody zamestnávateľa 5/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody zamestnávateľa 6/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody zamestnávateľa 7/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda 8/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
216 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.09.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda 6/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
186 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, hrubá mzda 4/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
144 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody zamestnávateľa 8/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
57 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.09.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody zamestnávateľa 6/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
47 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda 8/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
162 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.09.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda 8/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
476 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.09.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda 6/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
399 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda 4/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
252 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody zamestnávateľa 8/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
127 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.09.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody zamestnávateľa 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda 7/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda 5/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda 4/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda 6/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, hrubá mzda 8/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
364 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.09.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody zamestnávateľa 5/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.06.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody zamestnávateľa 7/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda 7/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody zamestnávateľa 3/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.04.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody zamestnávateľa 6/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody zamestnávateľa 8/2020

Gramotnosť 4_124_02

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
93 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.09.2020
Názov

2.1.3 Stavebnica robotická

Stavebnice

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
282 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.01.2020
Názov

2.1.3 Stavebnica robotická

Stavebnice

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
423 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.01.2020
Názov

2.1.11 Stavebnice robotické pre rozvoj projektívneho myslenia

Stavebnice

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
461 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.01.2020
Názov

2.1.2 Zariadenie a vybavenie stavebnice

Stavebnice

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
225 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
27.01.2020
Názov

2.1.1 Čítačky kníh

Technické vybavenie

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
2,700 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.08.2020
Názov

2.1.5 notebooky

Technické vybavenie

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
905 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.08.2020
Názov

2.1.6 Tlačiareň

Technické vybavenie

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
395 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.08.2020
Názov

2.1.1 Čítačky kníh

Technické vybavenie

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
1,800 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.08.2020
Názov

2.1.5 notebooky

Technické vybavenie

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
452 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.08.2020
Názov

2.1.6 Tlačiareň

Technické vybavenie

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
395 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.08.2020
Názov

2.1.10 Tablety

Technické vybavenie

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
-
Žiadaná suma
400 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
24.08.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková - odvody

Gramotnosť - mzdy 1/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, odvody

Gramotnosť - mzdy 1/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
47 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, odvody

Gramotnosť - mzdy 1/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
47 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 1/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová,hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 1/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
238 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 1/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
135 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 1/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
228 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba - odvody

Gramotnosť - mzdy 1/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma,PhDr. Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
32 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr.Beata Ogureková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I.,Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.4 VMČ Technika II.,Mgr.Dominik Vojtašák

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
31 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr.Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I., Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.18 VMČ Mastematika - zdroj volnočasových aktivýt II.,RNDr.Zlatica Krumpová

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
81 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie Mgr. Marcela Tropeková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., PhDr. Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Enviromentálnej výchovy,Mgr. Oľga Morozová

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
34 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program,Ing. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
57 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších,Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti,Mgr. Jana Gergišáková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.12 VMČProjektívne myslenieII., Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
76 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť-príprava na život, Mgr.Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
39 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metodou, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
44 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, Ing. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.1. projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing.Kristína Pavčiaková, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník Mgr.Lucia Oghinciucová, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
47 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
47 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, Ing.Peter Ľuba, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.4 Finančný manažér Ing. Bernadetta Gábrišová,hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
238 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník Mgr.Lucia Oghinciucová,hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
135 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing.Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
228 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 2/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 2/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
350 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 2/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér Ing. Peter Ľuba - odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 2/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 2/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 2/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
171 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 2/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
216 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér Ing. Bernadetta Gábrišová - odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 2/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
68 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

4.6.2 Pedagogický klub s výstupom č. 1

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
2,184 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

4.6.1 Pedagogický klub s výstupom č. 1

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
2,152 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

1.1 Paušálna sadzba 9/2020

Gramotnosť - Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
406 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

1.1 Paušálna sadzba 10/2020

Gramotnosť - Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
364 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2020
Názov

1.1 Paušálna sadzba 1/2021

Gramotnosť - Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
201 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.02.2021
Názov

1.1 Paušálna sadzba 2/2021

Gramotnosť - Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
226 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.03.2021
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., PhDr.Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr. Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I.,Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II.,Mgr.Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
25 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť-príprava na život,Mgr.Michal Rimsky

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
39 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.4 VMČ Technika II.,Mgr.Dominik Vojtašák

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
61 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam,Mgr.Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.18 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít II.,RNDr. Zlatica Krumpová

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
109 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Enviromentálnej výchovy,Mgr. Oľga Morozová

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program,Ing. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších,Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, Ing. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO,Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou,Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4,1,15 VMČ Debatné posedenie, Mgr. Marcela Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, Ing.Angela Bigošová

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj volnočasových aktivít I.,Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti,Mgr.Jana Gergišáková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.1.1. VMČ Fiktívna firma, PhDr. Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, Ing.Bernadetta Gábrišová,odvody zamestnávateĺa

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník Mgr.Lucia Oghiniciucová,Odvody zamestnávatela

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
19 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
38 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
252 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

3.1.4Finančný manaźer,Ing.Bernadetta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
329 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 9/2020

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.10.2020
Názov

4.6.2 Pedagogický klub s výstupom č. 2

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
3,710 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

4.6.1 Pedagogický klub s výstupom č. 1

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
3,593 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

1.1 Paušálna sadzba

Gramotnosť – Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
1,302 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 8/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
38 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 8/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 8/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 8/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
16 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 8/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
45 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 8/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
308 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

.1.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, odvody zamestnávateľa

Gramotnosť - mzdy 8/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
44 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 8/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
126 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.09.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania, Ing. Kristína Pavčiaková - odvody

Gramotnosť - mzdy 7/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
59 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér Ing. Bernadetta Gábrišová, - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 7/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
210 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 7/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
169 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 7/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
168 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová - odvody

Gramotnosť - mzdy 7/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
59 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová - odvody

Gramotnosť - mzdy 7/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
41 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 7/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
336 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, - odvody

Gramotnosť - mzdy 7/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
117 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.08.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková - odvody

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér Ing. Bernadatta Gábrišová - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
350 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, Ing. Kristína Pavčiaková - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
216 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová - odvody

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
57 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

3.1.4.1 finančný manažér, Ing. Bernadatta Gábrišová -odvody

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
68 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér Ing. Peter Ľuba - odvody

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
162 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, Mgr. Marcela Tropeková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam , PhDr. Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, Ing. Ľudmila Balkotiaková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
74 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti hejného metódou, Mgr. Beata Ogureková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
44 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, Ing. Angela Bigošová

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
39 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.10 VMČ Projektívne myslenie I., Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
36 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr. Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I., Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.18 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít II., RNDr. Zlatica Krumpová

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, PaedDr. Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
32 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších,Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, Ing. Ľudmila Balkotiaková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
57 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, Mgr. Oľga Morozová

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
42 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., PhDr.Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II.,Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., Mgr. Dominik Vojtašák

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
31 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj krirtického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, PaedDr. Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 6/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 5/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
135 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.06.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 5/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
204 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.06.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková - odvody

Gramotnosť - mzdy 5/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
71 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.06.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová - odvody

Gramotnosť - mzdy 5/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
47 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.06.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér Ing. Bernadetta Gábrišová - odvody

Gramotnosť - mzdy 5/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.06.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba - odvody

Gramotnosť - mzdy 5/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
122 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.06.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadatta Gábrišová - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 5/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
308 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.06.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 5/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
350 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
04.06.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková - odvody

Gramotnosť - mzdy 4/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová - odvody

Gramotnosť - mzdy 4/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, Ing.Bernadatta Gábrišová - odvody

Gramotnosť - mzdy 4/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
41 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba - odvody

Gramotnosť - mzdy 4/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 4/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 4/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
210 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník,Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 4/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
171 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2021
Názov

3.1.6 manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 4/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
216 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.05.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania, Ing. Kristína Pavčiaková - odvody

Gramotnosť - mzdy 3/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
65 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.04.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová - odvody

Gramotnosť - mzdy 3/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.04.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér Ing. Bernadetta Gábrišová, -odvody

Gramotnosť - mzdy 3/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
68 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.04.2021
Názov

3.1.1.1Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba - odvody

Gramotnosť - mzdy 3/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
147 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.04.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 3/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
420 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.04.2021
Názov

3.1.4 Finanačný manažér, Ing. Bernadatta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 3/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
350 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.04.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 3/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
180 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.04.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, Ing. Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 3/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
186 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
09.04.2021
Názov

4.6.1 Pedagogický klub s výstupom č. 1

Gramotnost_PK_2002

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
1,675 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

4.6.2 Pedagogický klub s výstupom č. 2

Gramotnost_PK_2002

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
1,929 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.07.2020
Názov

4.6.1 Pedagogický klub s výstupom č. 2

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
2,194 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.6.1 Pedagogický klub s výstupom č. 1

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
2,056 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.6.2 Pedagogický klub s výstupom č. 2

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
2,194 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.6.2 Pedagogický klub s výstupom č. 1

Gramotnosť - Pedagogický klub

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
2,056 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr. Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I.,Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti,PeadDr. Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, Mgr. Marcela Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, Ing. Angela Bigošová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., PhDr. Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
20 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metodou, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.18 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít II.,Ing. Mária Čechová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, Mgr. Ľudmila Balkotiaková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, Mgr. Oľga Morozováj

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, Mgr. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, Mgr. Jana Gergišáková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma,PaedDr.Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
33 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
39 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I., Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér,Ing. Peter Ľuba, odvody

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, odvody

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová, odvody

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
31 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
308 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, Ing. Bernadatta Gábrišová, odvody

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
90 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, Ing. Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
144 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovníl, Mgr. Lucia Oghinciucová, odvody

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
31 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, Ing. Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
144 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
90 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér, Ing. Bernadatta Gábrišová, odvody

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
308 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér,Ing. Peter Ľuba, odvody

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, odvody

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
50 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma,PaedDr.Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
33 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, Mgr. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, Mgr. Jana Gergišáková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, Ing. Angela Bigošová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I., Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie, Mgr. Marcela Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr. Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti,PeadDr. Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., PhDr. Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
20 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I.,Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.18 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít II.,Ing. Mária Čechová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti Environmentálnej výchovy, Mgr. Oľga Morozováj

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, Mgr. Ľudmila Balkotiaková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metodou, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život, Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
39 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 9/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
06.10.2021
Názov

4.1.7 VMČ - Bádateľský program

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.6 VMČ - Koučingom k zručnostiam

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.21 VMČ - Chémia pre život

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.8 VMČ - Tvorivé písanie I.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.15 VMČ - Debatné posedenie

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.13 VMČ - Tvorivé písanie II.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.20 VMČ - Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.12 VMČ - Projektívne myslenie II.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.1 VMČ - Fiktívna firma

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.16 VMČ - Robotika

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.2 VMČ - Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.3 VMČ - Tvorivé čitateľské dielničky

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.4 VMČ - Technika II.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
61 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.14 VMČ - Finančná gramotnosť - príprava na život

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.9 VMČ - Technika I.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.10 VMČ - Projektové myslenie I.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.11 VMČ - Kritické myslenie v oblasti EnV

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.18 VMČ - Matematika - zdroj voľnočasových aktivít II.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
27 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.17 VMČ - Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.19 VMČ - SFUMATO

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.22 VMČ - Pojmotvorné mapovanie

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
117 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
156 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
41 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
308 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
280 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
308 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
41 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
156 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
108 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
117 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.11 VMČ - Kritické myslenie v oblasti EnV

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.22 VMČ - Pojmotvorné mapovanie

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.13 VMČ - Tvorivé písanie II.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.6 VMČ - Koučingom k zručnostiam

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.14 VMČ - Finančná gramotnosť - príprava na život

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.2 VMČ - Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
160 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.15 VMČ - Debatné posedenie

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
96 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.19 VMČ - SFUMATO

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.18 VMČ - Matematika - zdroj voľnočasových aktivít II.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
27 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.17 VMČ - Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
88 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.4 VMČ - Technika II.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
61 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.3 VMČ - Tvorivé čitateľské dielničky

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
64 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.21 VMČ - Chémia pre život

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.20 VMČ - Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.10 VMČ - Projektové myslenie I.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.12 VMČ - Projektívne myslenie II.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.1 VMČ - Fiktívna firma

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.16 VMČ - Robotika

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.9 VMČ - Technika I.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
69 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.8 VMČ - Tvorivé písanie I.

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.7 VMČ - Bádateľský program

Gramotnosť - mzdy 10/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
115 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
05.11.2021
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I., Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.15 VMČ Debatne posedenie, Mgr. Marcela Tropeková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., PhDr. Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I., Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
34 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., Mgr. Dominik Vojtašák

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
46 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, Mgr. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, Ing. Angela Bigošová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, PaedDr. Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť- príprava na život, Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
58 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, PaedDr. Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, Mgr. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, Mgr. Jana Gergišáková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr. Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti EnV, Mgr. Oľga Morozová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér Ing. Peter Ľuba odvody

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
70 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
158 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér Ing. Bernadetta Gábrišová, odvody

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
14 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, Lucia Oghinciucová, odvody

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
35 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing. Katarína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Katarína Pavčiaková, odvody

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
46 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania Ing. Katarína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
132 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, Lucia Oghinciucová, odvody

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
35 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
158 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér Ing. Peter Ľuba odvody

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
55 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Katarína Pavčiaková, odvody

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
46 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
70 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér Ing. Bernadetta Gábrišová, odvody

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
14 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program, Mgr. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam, Mgr. Jana Gergišáková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti, PaedDr. Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
120 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život, Mgr. Ľudmila Belkotiaková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
34 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti EnV, Mgr. Oľga Morozová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II., PhDr. Lucia Skočíková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť- príprava na život, Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
58 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I., Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.4 VMČ Technika II., Mgr. Dominik Vojtašák

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
46 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.12 VMČ Projektívne myslenie II., Mgr. Michal Rímsky

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
101 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr. Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
104 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.16 VMČ Robotika, Ing. Angela Bigošová

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.15 VMČ Debatne posedenie, Mgr. Marcela Tropeková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
72 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I., Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma, PaedDr. Viera Baláková

Gramotnosť - mzdy 11/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
99 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
02.12.2021
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
34 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
32 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I., Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr. Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I., Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
70 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér Ing. Peter Ľuba, odvody

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
24 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Ohinciucová

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
16 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadatta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
112 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, odvody

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
21 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.4.1 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, odvody

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
22 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
45 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, Ing.Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér Ing. Peter Ľuba, odvody

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
24 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.4 Finančný manažér, Ing. Bernadatta Gábrišová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
112 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.4.1 Finančný manažér, Ing. Bernadetta Gábrišová, odvody

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
22 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania Ing. Kristína Pavčiaková, odvody

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
21 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania, Ing.Kristína Pavčiaková, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.1 Projektový manažér, Ing. Peter Ľuba, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
70 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Oghinciucová, hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
45 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník, Mgr. Lucia Ohinciucová

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
16 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.22 VMČ Pojmotvorné mapovanie, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.20 VMČ Matematika - zdroj voľnočasových aktivít I., Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I., Mgr. Renáta Hadárová

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO, Mgr. Janka Tropeková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
32 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších, Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky, Mgr. Júlia Krupová

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I., Mgr. Iveta Glombíková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.9 VMČ Technika I., Mgr. Milada Fidrová

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
34 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou, Mgr. Beáta Ogureková

Gramotnosť - mzdy 12/2021

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

1.1. Paušálna sadzba

Gramotnosť – Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
1,272 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

1.1. Paušálna sadzba

Gramotnosť – Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
1,272 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
03.01.2022
Názov

4.1.4 VMČ Technika II.

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
46 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

3.1.5.1 Administratívny pracovník - odvody

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
47 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.13 VMČ Tvorivé písanie II

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
40 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.1 VMČ Fiktívna firma

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
66 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.6 VMČ Koučingom k zručnostiam

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
20 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.7 VMČ Bádateľský program

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
86 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.11 VMČ Kritické myslenie v oblasti EnV

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.10 VMČ Projektové myslenie I

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
54 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4,1,22 VMČ Pojmotvorné mapovanie

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
26 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.21 VMČ Chémia pre život

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
75 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.20 VMČ Matematika-zdroj voľnočasových aktivít I

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
20 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.19 VMČ SFUMATO

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
32 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.5 VMČ Finančná gramotnosť pre najmenších

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.14 VMČ Finančná gramotnosť - príprava na život

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
58 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.17 VMČ Rozvíjanie matematickej gramotnosti Hejného metódou

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
22 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.2 VMČ Rozvoj kritického myslenia v oblasti čitateľskej gramotnosti

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
80 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.8 VMČ Tvorivé písanie I

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
78 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.16 VMČ Robotika

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
60 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.3 VMČ Tvorivé čitateľské dielničky

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
16 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.15 VMČ Debatné posedenie

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
48 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

3.1.6.1 Manažér monitorovania - odvody

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
84 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

3.1.1 Projektový manažér

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
350 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

3.1.5 Administratívny pracovník

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
135 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

3.1.4 Finančný manažér - hrubá mzda

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
322 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

3.1.6 Manažér monitorovania

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
240 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

3.1.1.1 Projektový manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
122 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

3.1.4.1 Finančný manažér - odvody

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
63 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

4.1.9 VMČ Technika I

Gramotnosť - mzdy 1/2022

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
52 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov

1.1 Paušálna sadzba

Gramotnosť – Paušálna sadzba

Vlastník dokladu
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Dodávateľ
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
Žiadaná suma
355 €
Schválené na preplatenie
-
Realizácia
08.02.2022
Názov IČO
Názov
ITSK, s.r.o.
IČO
36556050
Názov
UniKnihy.sk s.r.o.
IČO
36683132
Názov
Indícia, s.r.o.
IČO
50206621
Názov
Základná škola s materskou školou Rabčice 194
IČO
37812076
Táto stránka používa cookies, ktoré nám pomáhajú web ďalej vylepšovať. Zakliknutím políčka „Súhlasím“ prehlasujete, že ste sa zoznámili s našou politikou využívania súborov cookies zverejnenou v dokumente Cookies.